Sangat Bagus 7.6
berdasarkan 3739 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 3739 ulasan
  • Kebersihan 7.8
  • Kemudahan 6.9
  • Lokasi 8.0
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.7
  • Perkhidmatan 7.6
  • Berbaloi dengan harga 7.6
  • Makanan/Tempat Makan 6.7
Saring ikut

Man dari Hong Kong
Pelancong bisnes
Deluxe Termasuk Sarapan
Menginap 2 malam di Ogos 2016
A simple clean hotel far away from metro station
A simple clean hotel far away from metro station
Diulas 14 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Robert dari United Kingdom
Pelancong solo
Superior
Menginap 5 malam di September 2016
OK
Room size is OK for HK. Good location.
Diulas 14 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

WAI dari Hong Kong
Pelancong bisnes
Superior
Menginap satu malam di September 2016
good
goog
Diulas 13 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Vireak dari Kemboja
Pelancong bisnes
Bilik Deluxe Queen Atau Twin
Menginap 3 malam di September 2016
Best location
Very convenience to access to different places.
Diulas 13 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

James dari Singapura
Kumpulan
Superior
Menginap 2 malam di September 2016
Clean and comfortable for weekend shopping trip to Hong Kong
My mate and I just came from a business conference in Macau and had a weekend from Friday to Sunday to eat, shop and meet with some HK friends. So we wanted a hotel that was near an MTR station (15 min walk with luggage to Causeway Bay station), clean and safe so we could store our acquired treasures and have a good night's rest to resume the hard work of shopping and eating. Rosedale met our requirements. Except for a choked bathtub that resulted in slow drainage while showering, we had no other complaints.
Diulas 12 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

soo dari Malaysia
Pelancong solo
Superior
Menginap 2 malam di September 2016
Overall hotel is a bit disappointing compare to last visit (2015)
the hotel room cleanness is disappointing , the room is not properly maintained.
Diulas 08 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

ron dari Amerika Syarikat
Pelancong bisnes
Superior
Menginap 2 malam di September 2016
Nice Basic Hotel in Causeway Bay Hong Kong
This was a clean, simple hotel in a great location. Room is small and pictures on Agoda properly reflect the appearance. As mentioned before rooms are small but that is true of most hotels in Hong Kong. Bathroom was clean but the silicone around bathtub needed repair. That is my only complaint. Great price for hotel room.
Diulas 08 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

iakandar dari Indonesia
Pelancong bisnes
Superior
Menginap 3 malam di September 2016
Some time the Air Condition no running well. Mot cool.
Diulas 07 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Lip dari Singapura
Pelancong bisnes
Superior
Menginap satu malam di September 2016
Bad experience
Staff not helpful and the worse was the wall between rooms were really thin. The PRCs next door talked the whole night and made a lot of noise till they check out at 4am. The noise was unbearably loud due to the thin wall. Hotel conceirge refused to help call a taxi to the airport during rainy day. This is the worst hotel I have ever stayed in Hong Kong.
Diulas 05 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kah dari Malaysia
Pelancong solo
Deluxe Termasuk Sarapan
Menginap 4 malam di Ogos 2016
Good value for the price
The room is small but adequate for single or 2 travelers. Would not recommend for families with young kids.
Diulas 05 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: