Sangat Bagus 7.7
berdasarkan 6240 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 6240 ulasan
  • Kebersihan 8.0
  • Kemudahan 7.8
  • Lokasi 9.1
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.8
  • Perkhidmatan 7.7
  • Berbaloi dengan harga 6.9
  • Makanan/Tempat Makan 6.9
Saring ikut

Dewi dari Indonesia
Pasangan
Superior
Menginap satu malam di September 2016
Quite Nice
I booked 1 single bed, but 1 got twin bed. But since the bed is quite large so its ok.
Diulas 22 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Shawn dari Singapura
Pasangan
Superior
Menginap satu malam di Disember 2015
Nice place to stay
Though it was a just a night stay in the hotel due to my late arrival Hong Kong. i have a good impression in their service as I did a last minute booking with them and i actually made a mistake in the check in date. The staff did the necessary amendment accordingly. Cleaniness of the hotel is good! A good place to stay put at on the airport
Diulas 21 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Charles dari Amerika Syarikat
Pengembara bisnes
Bilik berkembar atau bersaiz Permaisuri Superior
Menginap satu malam di September 2016
Near HKG airport
good value
Diulas 21 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Adipong dari Thailand
Pengembara bisnes
bilik Superior Termasuk Katil Tambahan
Menginap 5 malam di September 2016
Perfect hotel
Recommend to stay here
Diulas 20 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Adipong dari Thailand
Pengembara bisnes
Superior
Menginap 5 malam di September 2016
We love to stay at this hotel
Perfect.
Diulas 20 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Anupong dari Thailand
Pengembara bisnes
Superior
Menginap 6 malam di September 2016
good
good
Diulas 19 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Nicholas dari United Kingdom
Pengembara solo
Superior
Menginap satu malam di Julai 2016
Convenience
The hotel is very close to the airport, so it is very convenient if you need to have an overnight rest before catching the next flight.
Diulas 19 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

amy dari Singapura
Pengembara solo
Superior
Menginap satu malam di Jun 2016
Necessary
My flight booking made a stay necessary and this did the job. Simply because the passenger lounges with showers in the airport were so expensive that it made this choice a better option. Worth it to have a shower and a swim before getting back on the plane and continuing the journey. Very easy to walk to from the airport, even late at night. Felt safe.
Diulas 18 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Richard dari United Kingdom
Pengembara bisnes
Bilik berkembar atau bersaiz Permaisuri Superior
Menginap satu malam di September 2016
Convenient
Good hotel if you have early flight. Nothing to write home about but quick check in and check out and room was comfortable And quiet. Perfect
Diulas 16 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Yap dari Singapura
Keluarga dengan anak kecil
Superior
Menginap satu malam di Mei 2016
Clean & Spacious
The room is clean and spacious. This is our 3rd times staying in this hotel. I like the hotel just next to airport.
Diulas 16 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

2

3

1234

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: