Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 243 ulasan
  • Kebersihan 9.1
  • Kemudahan 8.8
  • Lokasi 8.9
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.9
  • Perkhidmatan 9.1
  • Berbaloi dengan harga 8.0
  • Makanan/Tempat Makan 7.1
Saring ikut

zuliana dari Singapura
Pengembara bisnes
Menginap satu malam di Ogos 2015
Awesome
Awesome
Diulas 13 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

zuliana dari Singapura
Pengembara bisnes
Bilik Super Shiny dengan bar mini percuma
Menginap 2 malam di Mac 2016
Awesome
Awesome
Diulas 13 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

zuliana dari Singapura
Pengembara bisnes
Bilik Super Shiny dengan bar mini percuma
Menginap 2 malam di Mac 2016
Awesome
Awesome
Diulas 13 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

zuliana dari Singapura
Pengembara bisnes
Bilik Super Shiny dengan bar mini percuma
Menginap 2 malam di Mac 2016
Awesome
Awesome
Diulas 13 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jinghan dari Taiwan
Pengembara solo
Menginap 3 malam di Mac 2016
Great hotel fantastic location
Noisy at night but everything else is perfect
Diulas 07 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Neil dari Australia
Pengembara bisnes
Menginap 3 malam di Februari 2016
Ovolo consistent as ever
I love staying at Ovolo as I know what to expect each time. - great value for money. As per usual a great experience - thank you!
Diulas 28 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Chata dari Thailand
Pengembara bisnes
Menginap satu malam di Februari 2016
Free minibar
OVERRATED!!!! We chose this hotel because we saw from the hotel's website that they recieved many awards. From the experience, everything was not as good as I expect. There was lots of dust in the room. The toilet near the lobby was very dirty, not a standard of 4 star hotel!! Front office didn't seem welcoming at all. The room does not look as good as what we saw in agoda. Will not stay here and will not recommend this hotel to anyone.
Diulas 28 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kelly dari New Zealand
Pasangan
Menginap 4 malam di Februari 2016
Ovolo'y Surprised
Location, Room & Free Goodies
We had a pleasant stay at the Ovolo Central hotel recently. Well located on Arbuthonot Road you're always a short walk to the bustling bars and restaurants of Wyndham Street, LKF and only a tad further along you can enjoy all the chick haunts of Soho. Rooms are well appointed, comfortable and well sized by HK standards. Although towering about Wyndham Street and hearing some of the commotion of the socialisers below, this is a good option for people wanting to be in the thick of it. A very small gym which was a tad disappointing but then again there are the hills and steps of HK to keep you fit too. Loved the self laundry option, and breakfast, albeit it simple, was sufficient for getting a good start on your day. The free snack pack (on arrival only be warned!) was a nice quirky touch to the experience, as was the late night loot bag and 24/7 candy and drinks options in the O Lounge. We didn't take advantage of 'Happy Hour' in the lounge from 6-8pm and saw no one else really doing this, but still, the offer is there which is what counts. Staff were helpful when called upon. Would definitely stay again.
Diulas 15 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Edward dari Indonesia
Pengembara solo
Menginap 2 malam di Januari 2016
Good location
Very good location, with nice hip interior. But it was not designed to withstand sub 10 degree. Room felt very cold although A/C was set at 27 degree
Diulas 29 Januari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

John dari Kanada
Pasangan
Menginap 3 malam di Januari 2016
Great location!
Stayed here for the location and we were not disappointed. Rooms are very nice and excellent decorating but not that big - and not hotel amenities. Breakfast is in the cafe downstairs - and was great. This hotel is very close to some great bars and restaurants. If you want to go to the clubs and bars this is where to stay. Literally right next store to I Dragon Club.
Diulas 25 Januari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: