2015
Hebat 8.5
berdasarkan 2474 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 2474 ulasan
  • Kebersihan 8.6
  • Kemudahan 8.0
  • Lokasi 9.4
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.6
  • Layanan Kakitangan 8.5
  • Berbaloi dengan harga 7.9
  • Makanan/Tempat Makan 7.9
Saring ikut

ying dari Australia
Pelancong bisnes
Superior Continental
Menginap satu malam di November 2015
Good Service and Location
Good service, Location and Food
It is very comfortable. The location is perfect. Good service and helpful staff.
Diulas 19 November 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

CHEE dari Malaysia
Pelancong solo
Superior
Menginap 2 malam di Februari 2015
Room is ok
Location is good
Location is very good. Easily access.
Diulas 19 November 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

LAU dari Macau
Keluarga dengan anak remaja
Superior
Menginap satu malam di Ogos 2015
Smelly room with poor food
Location
Diulas 19 November 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Boaz dari Israel
Pelancong bisnes
Superior
Menginap 3 malam di November 2015
Great Location Great Value
location, free city wide internet, staff
very comfortable, good value.
Diulas 17 November 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

MA dari Filipina
Keluarga dengan anak remaja
Deluxe
Menginap 3 malam di November 2015
THE BEST PLACE TO STAY IN HK
Service HOTEL STAFF LOCATION
GREAT 👍🏼👍🏼
Diulas 14 November 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Antonio dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Superior
Menginap 4 malam di Mei 2015
nice hotel. good location.
location
nice stay at the hotel with good location
Diulas 08 November 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Bill dari Kanada
Pelancong solo
Deluxe Pemandangan Pelabuhan
Menginap 6 malam di Oktober 2015
Deluxe Harbour View Room
Location, view, amenities.
I had a satisfying six-night stay at the Marco Polo Hong Kong Hotel. I had booked a Deluxe Harbour View Room and got a corner room on the 14th floor. I had also accepted the daily buffet breakfast offer in the hotel’s Cafe Marco. There was free wi-fi. The room was quite spacious with a walk-in closet. Room came with a smartphone by “Handy” for use during my stay. There was a mini bar fridge and safe in the room. The safe was a bit unusual in that the door opened upwards instead of sideways. The location of the hotel was ideal for me since it was a very short walk to the Star Ferry and to Nathan Road. I took a taxi from the airport to the hotel on a Friday afternoon and it cost HK$160. Check-in was a bit confusing since there were a number of people standing in the lobby and the signs were blocked by so many people and the signs were not very obvious. I also had to wait an extra 30 minutes since my room wasn’t ready. I was given three drink vouchers for the inconvenience. The buffet breakfast at Cafe Marco was a good way to start the day. They had a good selection of Asian and Western items. I found the hotel staff to be helpful but not overly friendly.
Diulas 28 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Antero dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Superior Continental
Menginap 5 malam di Julai 2013
Relaxing trip with wife and kids.
location, price and cleanliness
very pleasant
Diulas 27 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Raymon dari Indonesia
Pasangan
Superior
Menginap 2 malam di Oktober 2015
Memorable stay in a splendid hotel
attentive staff, good location, clean hotel
Marvelous stay. The hotel is on top of the gateway and ocean terminal shopping centres. Plenty of local food restaurants within walking distance.
Diulas 20 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Anita dari Filipina
Keluarga dengan anak remaja
Superior
Menginap 3 malam di Oktober 2015
Room with the harbour view
Location, location, location
Room was clean and nice but due for renovation. I don't think it is at par with other 5 star hotels who have a beautiful lobby. I suggest they take up the space of the Dept. Store Lane crawford to expand their lobby. No where to wait in the lobby when checking in or when someone picking you up.
Diulas 19 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: