Sangat Bagus 7.7
berdasarkan 1161 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 1161 ulasan
  • Kebersihan 8.1
  • Kemudahan 7.3
  • Lokasi 8.5
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.9
  • Perkhidmatan 7.7
  • Berbaloi dengan harga 7.3
  • Makanan/Tempat Makan 6.7
Saring ikut
Ulasan sahih

Christopher dari United Kingdom
Pengembara bisnes
Pemandangan Bandar
Menginap 2 malam di Ogos 2016
Good value for such a central location
Clean, good value, great location . Would book again
Diulas 14 Ogos 2016

Yi-Jen dari Amerika Syarikat
Pasangan
Pemandangan Bandar
Menginap 3 malam di Ogos 2016
Excellent experience!
It's a great hotel. We will definitely stay there again next time. Although the room is not big, but it's sufficient and comfortable. The bed is very comfortable and the staff is VERY helpful and friendly. We stayed on the 27th floor facing the mountain. The view is incredible!!! The location is excellent as well. A real 5 star experience.
Diulas 10 Ogos 2016

Jason dari Hong Kong
Pasangan
Pemandangan Bandar
Menginap satu malam di Ogos 2016
Great price/value
Awesome location, and incredible view of the city. For the price. The bathtub is tiny, but I really can't complain.
Diulas 08 Ogos 2016

Tsang dari Hong Kong
Pasangan
Pemandangan Bandar
Menginap satu malam di Julai 2016
Vacation
Good
Diulas 05 Ogos 2016

Jon dari Norway
Pengembara solo
Pemandangan Pelabuhan
Menginap satu malam di Julai 2016
Convenience at Central
Apart from the aircon in my room (badly in need of overhaul) everything was good about my stay. The room being classed as bay view was a slight exaggeration, but if you put yourself at a certain awkward angle it was possible to see an inch of the bay. The rooms are small but cleverly laid out to maximise usability. May stay again.
Diulas 31 Julai 2016

MingWei dari Taiwan
Pengembara bisnes
Pemandangan Bandar
Menginap 2 malam di Julai 2016
Good, especially service.
The service is very good. The staff helped me call taxi, take my luggage, or hold the door for elevators.
Diulas 25 Julai 2016

Teresa dari United Kingdom
Pasangan
Pemandangan Bandar
Menginap satu malam di Julai 2016
Room
The room is small and the staffs are not very friendly
Diulas 13 Julai 2016

Chinh dari Australia
Pengembara bisnes
Pemandangan Bandar
Menginap satu malam di Julai 2016
Pleasant stay
Will definitely come back
Diulas 10 Julai 2016

MingWei dari Taiwan
Pengembara bisnes
Pemandangan Bandar
Menginap 2 malam di Jun 2016
The location is good
Most of the staff are willing to help the customers.
Diulas 07 Julai 2016

Carrie dari Australia
Pasangan
Pemandangan Bandar
Menginap satu malam di Jun 2016
Great location
We loved our stay @ the Lan Kwai Fong hotel. It's in a fantastic location, close to everything. Definitely recommended!
Diulas 02 Julai 2016


1

2

3

1234

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: