Bagus 7.1
berdasarkan 3772 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 3772 ulasan
  • Kebersihan 7.1
  • Kemudahan 5.9
  • Lokasi 8.7
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.0
  • Perkhidmatan 7.1
  • Berbaloi dengan harga 7.0
  • Makanan/Tempat Makan 5.7
Saring ikut

Pylin dari Thailand
Keluarga dengan anak remaja
Bilik Bajet Double
Menginap 3 malam di Disember 2015
Nice location, small room
Very close to MRT. Shopping area nearby. You have to pay for deposit charge in quite high price. However there's a cellphone available in room that you can carry out and unlimited call with free of charge. Room quite small, you can not fully open your big luggage
Diulas 18 Mei 2016

Alice dari Singapura
Pengembara solo
Standard
Menginap 3 malam di November 2015
Next to MTR and airport bus
Good location with MTR, airport bus and foods around the hotel.
Diulas 12 Mei 2016

Salisa dari Thailand
Kumpulan
Bilik Bajet Twin
Menginap 3 malam di April 2016
I have a great time here.
It's my first time for traveling at Hongkong. I searched many hotel where fit my budget,good location and easy for transportation.This hotel is great.It's not a large hotel but very comfy.Stuffs also great.Thank you !
Diulas 03 Mei 2016

Chaw dari Malaysia
Pengembara solo
Standard
Menginap 6 malam di April 2016
Good Location
Location good. Near mrt. Many restaurant and shopping near by.
Diulas 30 April 2016

CHIN dari Hong Kong
Pengembara solo
Bilik Bajet Double
Menginap satu malam di April 2016
Good
Good
Diulas 27 April 2016

Ho dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Bilik Bajet Twin
Menginap 4 malam di April 2016
Good
Recommend
Diulas 23 April 2016

sirikanya dari Thailand
Kumpulan
Deluxe
Menginap satu malam di Ogos 2015
Near yau ma tei
Easy to go to shopping center
Diulas 20 April 2016

sirikanya dari Thailand
Kumpulan
Deluxe
Menginap satu malam di Ogos 2015
Near yau ma tei
Easy to go to shopping center
Diulas 20 April 2016

Hoe dari Singapura
Pasangan
Standard
Menginap 5 malam di April 2016
Overall an OK stay
Booked this hotel because it's the "most value for money" 3.5 stars hotel but it seems like it's only a 2 star hotel and if I'd known its this bad, I'd pay a bit more for a real 3 star hotel. That aside, the locations IS the only good point about this hotel, near to YMT MTR, great walking distance to ladies market. But I had trouble finding the hotel when I first arrived because it is technically not facing a main road. The overall cleanliness is alright, I come back to neat rooms every night. Beds aren't that comfortable, shower and bath tub are alright (have to ask for the stopper though). Shower curtains are... Gross. Aircon is working fine but the exterior casing is damaged. I guess I'm one of the lucky ones that got a very quiet room facing the back alley (no view but peaceful). The staffs are generally helpful. There's no facilities in the hotel itself, but there's a money changer right beside and some HK eateries around the hotel. Temple St. is just right behind for some late night "shopping". However, my 5 nights here are OK. Peaceful and comfortable despite the weak wifi. Though, I may not come back ever.
Diulas 20 April 2016

Titisak dari Thailand
Keluarga dengan anak kecil
Standard
Menginap 3 malam di April 2016
Good location
Good location
Diulas 19 April 2016


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: