Bagus 7.1
berdasarkan 3772 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 3772 ulasan
  • Kebersihan 7.1
  • Kemudahan 5.9
  • Lokasi 8.7
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.0
  • Perkhidmatan 7.1
  • Berbaloi dengan harga 7.0
  • Makanan/Tempat Makan 5.7
Saring ikut

Choon dari Malaysia
Kumpulan
Standard
Menginap 3 malam di Januari 2015
Kings De Nathan
Location, Location and Locatoin
Comfortable and cozy
Diulas 29 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Claire dari Malaysia
Kumpulan
Standard
Menginap 3 malam di Januari 2015
Very Friendly Staff
Friendly Staff, Good Location and Value for money
The staff was very friendly. Location is very good but everything needs to pay. After checking out we left 3 baggage at the hotel for two hours before we leave for the airport and we have to pay for it. The hotel size was better than the others that we stay before but the baisin was a bit small.
Diulas 29 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Pitchayanit dari Thailand
Pasangan
Standard
Menginap 4 malam di Mei 2013
Great location
Location, decoration, reasonable price.
Diulas 27 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Fidel dari Filipina
Pasangan
Standard
Menginap 3 malam di Januari 2015
Not a 4-star hotel.
Location, Price, Room Size
I wouldn't say this hotel is 4-stars. I would say it's 3.5 at most. The location of the hotel is great. It's near the night market, near a lot of good eateries, and near transportation stops (MTR and bus stops). The check-in staff was not pleasant. In fact, I would say she was bordering on rude. The elevator is small, and if you have big bags, it might be a problem. The rooms are okay. For the price I paid, this is a decent enough sized room.
Diulas 27 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jinda dari Thailand
Pasangan
Standard
Menginap 2 malam di Januari 2015
good location... near MTR
near MTR
Diulas 25 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Choi dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Standard
Menginap 2 malam di Jun 2014
Good Location, Friendly Staff
Good Location, Friendly Staff, Good street foods
Diulas 23 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Nur dari Singapura
Kumpulan
Standard
Menginap 6 malam di Januari 2015
4 Nights at Yau Ma Tei
1) Efficient, friendly and attentive service team
Diulas 22 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Lee dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Standard
Menginap 3 malam di Januari 2015
Decent room with great location
Location, friendly staffs, cleaniness of room
The stay was pleasant. Location is good as temple street is just behind the hotel. Room is decent enough however bathroom is small. One thing to note, if you wish to deposit your luggage in hotel after check out, you will be charged at HKD 10 per piece. Hope the management can do something about it as it should be a complimentary service for us.
Diulas 21 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Sze dari Singapura
Pasangan
Standard
Menginap 4 malam di Januari 2015
Great location!
Location, accessibility, no-frills
Located very near to YMT MTR Exit C and airport bus stops. Good base for ladies who are in HK to shop as the hotel is just a stone throw away from Mongkok, TST, Causeway bay. Mattress is on the harder side and walls are slightly thinner (can heard those waiting for lift) but all these dont bother me at all. Would stay for the location and accessibility.
Diulas 20 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

keryl dari Filipina
Pasangan
Standard
Menginap 3 malam di November 2014
Great Hotel
location, staff, and great value for money
location was great!!
Diulas 20 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: