Bagus 7.1
berdasarkan 3772 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 3772 ulasan
  • Kebersihan 7.1
  • Kemudahan 5.9
  • Lokasi 8.7
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.0
  • Layanan Kakitangan 7.1
  • Berbaloi dengan harga 7.0
  • Makanan/Tempat Makan 5.7
Saring ikut
Ulasan sahih

VUN dari Malaysia
Pasangan
Standard
Menginap 4 malam di Mei 2015
So so
So so
Diulas 22 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Swee dari Singapura
Pasangan
Bilik Bajet Double
Menginap 3 malam di Oktober 2015
Need improvement
Near local delicacies, few meters away MTR, easier access to direct bus to Hong Kong International Airport
Diulas 21 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Tjin dari Indonesia
Pelancong solo
Standard
Menginap satu malam di Oktober 2015
pleasurable stay
convenient, easy access, simple
Stay was more than what was asked. Being in Hongkong, you would definitely walk and commute around all day. At the end this hotel luckily served clean and comfortable room to stay. Restaurants and shopping places are just nearby so had no difficulty to find good place for self-pleasure.
Diulas 20 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

STEVEN dari Singapura
Pasangan
Bilik Bajet Double
Menginap satu malam di Oktober 2015
Not value for money
Convenient
Cannot early check in die die have to wait until 2pm. Noisy and there is smell coming from some cook house and exhaust. Toilet nice only
Diulas 18 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Romchat dari Thailand
Pasangan
Standard
Menginap 2 malam di November 2013
Nice
Nice
Diulas 04 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

YEE dari Malaysia
Pelancong solo
Standard
Menginap satu malam di September 2015
EXCELLENT
Good Location.Comfortable environment.Reasonable price.
Located at city,nearby MRT.Behind hotel with food stalls/convenient stalls.Nearby pos office/mcdonald/stationary shop/traditional pharmacy shop.Attentive staff.Sofa at waiting area good to rest while waiting turtle speed elevator.Room cleaning efficient.Fast check in/out . Bad point,elevator always out of service(prepare to climb staircase),not sound proof.
Diulas 01 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

chan dari Hong Kong
Pelancong bisnes
Standard
Menginap satu malam di Jun 2015
Location
Location
Location is the heart of KLN. You can go anywhere easily by MTR
Diulas 01 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

shalyn dari Singapura
Kumpulan
Standard
Menginap 4 malam di Julai 2015
not for OCD traveller
location and price
i had book many hotels through agoda using my alias, i do have my alias and name on my credit card. this was the first time i cannot check in without the EXACT name as in passport. I showed them my credit card to verify, they decline and insisted i call agoda to change my name to the exact same name before i can check in my room. lucky the staff was nice to help me call agoda hotline and explain to the customer service. I was able to edit name and check in. the room was old and dirty not for OCD ,there are mold on the shower curtains and there is this chocked toilet smell. the location was good. near to mtr.
Diulas 30 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

siaw dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Deluxe
Menginap 5 malam di September 2015
a convenient and comfort hotel
location, comfort and very convenience.
nice and comfortable.
Diulas 30 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jennifer dari Filipina
Kumpulan
Standard
Menginap 2 malam di September 2015
Will definitely stay here again
Great location, friendly staff, cleanliness
The hotel is very near the Yau Ma Tei station and Temple street. The room is clean and spacious. The staff are friendly and very accomodating. No restaurant though, so there's no breakfast at the hotel. Definitely worth the price we paid for.
Diulas 30 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: