Hebat 8.1
berdasarkan 1979 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 1979 ulasan
  • Kebersihan 8.5
  • Kemudahan 8.5
  • Lokasi 8.1
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.3
  • Perkhidmatan 8.3
  • Berbaloi dengan harga 7.8
  • Makanan/Tempat Makan 7.4
Saring ikut

Pui dari Hong Kong
Pasangan
Deluxe Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Menginap satu malam di September 2016
Nice
Very clean and tidy, good view
Diulas 08 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Loh dari Singapura
Pelancong solo
Tingkat Premium - Deluxe
Menginap 2 malam di Ogos 2016
Just ok
Receptionists are friendly, but room pellow are to soft and blanked are to think. When Shower the water don't flow well in to the pipe hold .
Diulas 08 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

teruhiko dari Jepun
Pasangan
Residence Club Deluxe King or Twin Room
Menginap satu malam di September 2016
Next time I will use this hotel!
I like this hotel 14th floor club room !
Diulas 06 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Karla dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Floor Superior Twin Room
Menginap 4 malam di September 2016
Not bad of a stay.
For the price, it is great.
Diulas 06 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

KOK dari Singapura
Pasangan
Tingkat Premium - Deluxe
Menginap satu malam di Ogos 2016
nice
very nice hotel and good location
Diulas 06 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Sami dari Finland
Pasangan
Residence Club Deluxe King or Twin Room
Menginap 3 malam di Ogos 2016
Bed bugs?
I got bed bug bites during our three night stay! Mold problem was not too bad but not worth the price we payed!
Diulas 02 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

REBECCA dari Australia
Pasangan
Tingkat Premium - Deluxe
Menginap 4 malam di Ogos 2016
Old run down
Hotel room was old and needed up doing Staff were untrained especially the concierge No life to the hotel, especially on reception Quite dull and boring Bar on top level was good with good views
Diulas 02 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

YUE dari Kanada
Keluarga dengan anak remaja
Suite Deluxe Harbour
Menginap 4 malam di Ogos 2016
No complaints
This time was the nicest experience living here. Good service, nice harbour view, clean, and comfortable. Will be here next time.
Diulas 25 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kwok dari United Kingdom
Keluarga dengan anak kecil
Premium Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Menginap 2 malam di Julai 2016
5*hotel
Their isn't much I can complain about. The only thing I can say is the room can do with a refurbishment. It's still look quite good tho
Diulas 02 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Yan dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Floor Deluxe King or Twin Room
Menginap 2 malam di Julai 2016
good location
location is good, wifi is fine for us. Breakfast not much choice.
Diulas 02 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

2

3

1234

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: