Hebat 8.3
berdasarkan 670 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 670 ulasan
  • Kebersihan 8.7
  • Kemudahan 8.3
  • Lokasi 9.2
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.6
  • Perkhidmatan 8.3
  • Berbaloi dengan harga 7.7
  • Makanan/Tempat Makan 7.4
Saring ikut

Nadda dari Thailand
Pelancong bisnes
Superior G600 LKF
Menginap satu malam di September 2015
Good location and services
Location, hotel decoration, services
They have gym and is located in very central area of Lan Kai Fong. Easy to find food
Diulas 04 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

bella dari Taiwan
Pasangan
Superior G600 LKF
Menginap 3 malam di September 2015
Good location, friendly staff, average security.
Big room, big bathroom, convenient location
Very good
Diulas 01 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Andrew dari Singapura
Pelancong bisnes
Superior G600 LKF
Menginap 2 malam di September 2015
Nice room decor
Proximity to Central offices
Room decor was nice. Stayed on high floor so had good view. Only issue I have is that they joined 2 single beds to make a king, so can't lie in the middle
Diulas 17 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ma dari Filipina
Pasangan
Superior G600 LKF
Menginap 2 malam di Ogos 2015
Almost there
Location, location, location
1. The room we stayed in smelled like Cigarette. 2. The room didn't come with wifi. 3. The staff weren't as accommodating.
Diulas 14 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

CHIH dari Taiwan
Pelancong bisnes
Superior Double
Menginap 3 malam di September 2015
Good
Clean, location , night life
Diulas 11 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ignatius dari Singapura
Pelancong bisnes
Superior G600 LKF
Menginap 2 malam di Julai 2015
Quick Stay
Location
My room was above the street with pubs. I was not able to sleep with all that noise that lasted till 4am.
Diulas 05 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Thantawan dari Thailand
Pelancong solo
Superior G600 LKF
Menginap satu malam di Julai 2015
good
The hotel is in a very nice design and new. I would suggest you could have a really good experience staying at this hotel and due to having the best location of Lan kwai Fong.
Diulas 17 Ogos 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Thantawan dari Thailand
Pelancong solo
G600 LKF Deluxe
Menginap satu malam di Julai 2015
I have been impressed by attentive service at Here
The hotel is in a very nice design and new. I would suggest you could have a really good experience staying at this hotel and due to having the best location of Lan kwai Fong.
Diulas 17 Ogos 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Azerina dari Malaysia
Pelancong solo
Superior G600 LKF
Menginap 2 malam di Ogos 2015
Good location and friendly staff
Location, room and friendly staff
Had a great stay in a nice room with the printer n fax machine . Easy access to the shops in Queen's road
Diulas 14 Ogos 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Phannapa dari Thailand
Kumpulan
Superior G600 LKF
Menginap 2 malam di Julai 2015
great location in LKF
location, big room, party
it was such a nice place for people who loves party. However it was very noisy at night till 3am.
Diulas 27 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

2

3

1234

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: