Sangat Bagus 8.0
berdasarkan 860 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 860 ulasan
  • Kebersihan 8.0
  • Kemudahan 7.6
  • Lokasi 9.0
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.1
  • Layanan Kakitangan 8.0
  • Berbaloi dengan harga 7.3
  • Makanan/Tempat Makan 7.6
Saring ikut

Lesley dari Filipina
Pasangan
Bilik Standard King
Menginap 2 malam di Julai 2016
Good location, big room and bath
Location is very near shopping and for eating. Very accessible via MTR. Free shuttle from Central Station
Diulas 11 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Natthamon dari Thailand
Pelancong bisnes
Bilik Standard King
Menginap satu malam di Jun 2016
Good
Good
Diulas 11 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Dejanant dari Thailand
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Pemandangan Pelabuhan
Menginap 3 malam di Julai 2016
Vary good location
Mu usual place of visits for food & shopping
Diulas 05 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Lesley dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Bilik Standard King
Menginap 2 malam di Jun 2016
Good location, spacious room, good service
Very central location and room is not too cramped for children
Diulas 27 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Norfarizan dari Malaysia
Pelancong bisnes
Bilik Standard King
Menginap 2 malam di Jun 2016
Great location
Nearby with mtr station, shopping area and plenty of taxis coming around. Having the airport shuttle stopping at the hotel is very convenient for acccess from and to airport. Front staff are helpful and provides tips on how to get around the nearby areas.
Diulas 27 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

John dari Filipina
Pelancong bisnes
Bilik Standard Twin
Menginap satu malam di Jun 2016
Noisy
Renovations were on going in some floors and they booked us at the floor right below it. I had a long flight and was hoping to take a nap before my meetings but obviously that didnt happen.
Diulas 26 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

mohammed dari Emiriah Arab Bersatu
Pasangan
Bilik Standard King
Menginap satu malam di Jun 2016
good
was good
Diulas 12 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

mohammed dari Emiriah Arab Bersatu
Pasangan
Bilik Standard King
Menginap satu malam di Jun 2016
good
waas good
Diulas 12 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

ERMIE dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Superior - Pemandangan Pelabuhan
Menginap 2 malam di Jun 2016
Misrepresentation
I booked 1 1King 1 Queen 30 sq mt room with sea view (partial) as per AGoda but they gave me a 2 single bed room. According to the reception, we are only 2 thus they gave us this. I have specifically chose the type of room as we are both of a heavy size that we want more bed space. Dissatisfied. This is the last time I will book this hotel.
Diulas 11 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Chan dari Kanada
Pelancong solo
Bilik Standard King
Menginap satu malam di Julai 2015
Location
Location is good and convenience
Diulas 23 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: