Hebat 8.3
berdasarkan 626 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 626 ulasan
  • Kebersihan 8.9
  • Kemudahan 8.0
  • Lokasi 8.5
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.8
  • Layanan Kakitangan 8.8
  • Berbaloi dengan harga 8.4
  • Makanan/Tempat Makan 6.6
Saring ikut

CHUNG dari Hong Kong
Pengembara solo
Promosi Khas Suite 1 Bilik Tidur
Menginap satu malam di Mei 2014
Nice and clean! Friendly staff
Nice and clean! Friendly staff
Diulas 29 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Chan dari China
Pengembara solo
Promosi Khas Suite 1 Bilik Tidur
Menginap satu malam di April 2014
variable restaurants at attractive price
cozy interior suit design offering at home feeling
more than worth for the price paid of around $800
Diulas 28 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

WillY dari Singapura
Pasangan
Promosi Khas Suite 1 Bilik Tidur
Menginap 7 malam di Mei 2014
Comfortable.
Attentive & friendly staff. Good size compare to HK standard hotel size
Diulas 26 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Teo dari Singapura
Pasangan
Promosi Khas Suite 1 Bilik Tidur
Menginap 3 malam di Mei 2014
Fantastic Stay
Huge Room, Fast internet and attentive service
We have a wonderful stay at this Hotel. Best facilities and services provided by the hotel and staffs. Thumbs up and we shall return back for the next stay.
Diulas 25 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Robert dari Amerika Syarikat
Pasangan
Promosi Khas Suite 1 Bilik Tidur
Menginap satu malam di Mei 2014
Great value and well located for a quick stay
Location, value, cleanliness.
Very good, we felt comfortable and safe in our room and the price was good. I'd stay here again.
Diulas 16 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Wei dari Singapura
Pasangan
Promosi Khas Suite 1 Bilik Tidur
Menginap 3 malam di Mei 2014
Great Location, Big & Clean Room
Clean, Good Location, Big Room
Overall, its a great stay with CHI Residence 279. The staff were friendly and attentive, the rooms were clean , big & all amenities were provided for including a small kitchen. The location of CHI is walking distance to MTR , famous MIDO Cafe & famous clay pot rice, i will recommend CHI to all travelers.
Diulas 14 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Juliana dari Singapura
Pasangan
Promosi Khas Suite 1 Bilik Tidur
Menginap 4 malam di Mei 2014
5 mins from Yau Ma Tei MTR; Food & activities ard
Location, Comfort, Homely
We loved our stay at CHI Residences 279, it was pleasant right from the start - the service staff Ray was very friendly, and we had personalised notes waiting for us in our apartment telling us where to locate amenities and how to connect to the all-important wifi. With a living room, kitchenette and bedroom spanning 60sqm, it was a luxury in cramped Hong Kong. It felt like we were going home every night. There's a rooftop balcony where you can do your laundry too. Best of all - it was only 5 mins from Yau Me Tei MTR and right smack in Temple Street with loads of good food, yet not noisy at all. We will stay there again.
Diulas 14 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

YU-JIE dari Taiwan
Pasangan
Promosi Khas Suite 1 Bilik Tidur
Menginap 2 malam di Mei 2014
dsaasdgagag
agdadgafasfasdfasdf
dsfasdfasdfasdfdasfsafasdfafsafafafsafasfasfasfasfasf
Diulas 13 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Renee dari Singapura
Pengembara solo
Promosi Khas Suite 1 Bilik Tidur
Menginap 2 malam di Mei 2014
Home away from home
Clean and spacious and near to Yau Ma Tei MTR
It felt like a home away from home as it's like a full sized studio apartment. Made a difference especially when Hong Kong is experiencing thunderstorm during this period and that there were times when I didn't feel like stepping out.
Diulas 12 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jens dari Jerman
Pasangan
Promosi Khas Suite 1 Bilik Tidur
Menginap satu malam di Mac 2014
Very nice
Great room, perfect location
really good,Great room, perfect location, strong wifi, could not ask for more.
Diulas 05 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: