Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 8148 ulasan
  • Kebersihan 7.3
  • Kemudahan 6.5
  • Lokasi 9.1
  • Keselesaan/Standard Bilik 6.9
  • Perkhidmatan 7.0
  • Berbaloi dengan harga 7.1
  • Makanan/Tempat Makan 6.3
Saring ikut

Sharon dari Malaysia
Pelancong solo
Standard Single
Menginap satu malam di Ogos 2014
Great location
Location is ideal. Not only its easily access with city bus and subway, it's right in the middle of Yau Ma Tei where you can eat and shop.
My stay was good. Been staying in the hotel for a few times now.
Diulas 09 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

CHUAH dari Malaysia
Pelancong bisnes
Standard Twin
Menginap satu malam di September 2014
Nice place , good stay convenient .
Near to mrt, airport transfer bus, shopping area.
Diulas 09 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Simeon dari Filipina
Pelancong solo
Standard Twin
Menginap satu malam di September 2014
Perfect Location
Perfect Location
I was not expecting much in terms of room size as I know how 2 to 3 star hotels in Hongkong are like. since Im just staying overnight as transit alone, a clean room and cold AC was all i needed. The Casa provided that except for one problem, even though my floor is non smoking, it reeks of cigar smell. The location is perfect as it is right on Nathan road and right next door to the Yau Ma Tei MTR station. Airport bus A21 stop is right outside and across the street so going to and fro the HKIA is quite convenient. CASA hotel is ideal for single to couple who are on tight budget and just need a place to sleep in.
Diulas 09 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Sueg dari Malaysia
Kumpulan
Standard Double
Menginap 5 malam di Disember 2013
Good
Location, cleanliness and comfortable
Diulas 08 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Sueg dari Malaysia
Kumpulan
Keluarga
Menginap 5 malam di Disember 2013
Overall is good
Location, cleanliness and comfortable
It was good. This was the second time I stayed in Casa Hotel.
Diulas 08 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

PAU dari Malaysia
Pelancong bisnes
Standard Single
Menginap 3 malam di September 2014
Location & food very convenient,room very small
Location,food and transport
Room very small,toile only can stand in one people,bed sheet not very clean, lighting not enough. Transport very convenient.
Diulas 05 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Sik dari Hong Kong
Pelancong bisnes
Standard Single
Menginap 2 malam di Ogos 2014
Good location
Location only
Diulas 03 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

HENG dari Malaysia
Pelancong solo
Standard Double
Menginap satu malam di Ogos 2014
good location , near MRT, centralize
good location , near MRT, centralize
Diulas 01 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

CHEE dari Singapura
Keluarga dengan anak remaja
Standard Twin
Menginap 3 malam di Jun 2014
Good Stay
The staff were nice easy check in,english is great,.small room but clean, very price is good.
I enjoy my stay at casy hotel,conveniet and many shopping plus good food aroung,
Diulas 01 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

TUDOR dari Moldova
Pelancong bisnes
Standard Single
Menginap 3 malam di Ogos 2014
Too small room, very small, incredible small
Only the position it's good
Impossible to take a shower, the shower it's open in the bathroom with toilet. I paid more than 65 euros for 8sqm room. From the photos it's seem acceptable but the reality the room it's for a dog not a human. With this price I can get 5 star in Thailand 100sqm room. Suggest to other to look to an other hotel.
Diulas 31 Ogos 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: